Huseier

Hvorfor leie ut til Nestify?

Erfaren profesjonell aktør med flere års kompetanse.

linked, connected, network-152575.jpg
contract, signing, pen-4545562.jpg

Registrer boligen hos oss

Vi har en bred interesse for både kort- og langtidsleie, og søker etter en mangfoldig portefølje som inkluderer alt fra premium leiligheter til rom i bofellesskap.

Send oss en mail med informasjon om din bolig, og vi tar kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan samarbeide for å maksimere potensialet til din bolig. 

Send oss en mail

post@nestify.no

Dine fordeler

Direkte leiekontrakt

Nestify inngår avtale med deg som utleier.

Du slipper å forholde deg til stadig nye leietakere som trenger kontrakt for å bo hos deg – du forholder deg kun til avtalen med Nestify.

Husleie

Nestify tilbyr deg en smidig og pålitelig  leieprosess. Med vår tjeneste får du månedlig utbetaling av husleie, noe som gir deg forutsigbarhet og ro. Aldri mer bekymringer om forsinkede betalinger.

Redusert risiko

Nestify reduserer din risiko for tap og skade.

Vi følger Arbeidstilsynets krav og har gode rutiner ved overtakelse med protokoll og det samme ved tilbakelevering av bolig.

Trygge og anstendige boliger

Vårt løfte om kvalitet og sikkerhet går hånd i hånd med Arbeidstilsynets standarder.

Hver bolig vi tilbyr, er nøye utvalgt og tilpasset for å oppfylle disse kravene. Vi setter standarden for ryddighet og profesjonalitet i alle våre prosesser.

Ved enhver overtakelse og tilbakelevering av bolig gjennomfører vi en grundig protokoll for å sikre en sømløs opplevelse og full dokumentasjon. 

Les mer om Arbeidstilsynets krav til innkvartering her